«огосподи»
В тексті на сайті вказано тип мікропроцесора та фірму-виробника, базову схема ввімкнення (живлення, генератор) можна знайти в документації.
Частоту кварца, ніжки для світлодіодів та полярність їх ввімкнення вказано в тексті програми:
Код
...
#define Quartz 4000000
...
// LED DEFINES ======================================================
#define LED_GREEN P1_7
#define LED_YELLOW P1_6
#define LED_RED P3_7
#define LED_ON 0
#define LED_OFF 1
...
Якщо цього не досить, то варто почати з якоїсь книжки про мікропроцесори, щоб з’явилися
запитання, тоді можна чекати відповідей. «Розкажіть мені все» — то не запитання і то не для цього форуму, а для звалища готових рефератів та інших робіт.
Цитата(ledum @ Sep 26 2010, 10:40)

Блимає ИМХО, протягом - это уж точно.
Саме так. «На протязі» світлодіод не блимає, бо застуджується, у нього закладає ніс і він починає бубніти щось незрозуміле.
Ну і повний офтоп
• На цьому форумі, згідно правил, використовуються російська та англійська мова (а на http://www.avrfreaks.net/, наприклад, лише англійська). Переважна більшість тут просто не зрозуміє українську (частина з них може «принципово» не розуміти, але то окрема тема, в якій знайдеться місце і для тих, хто принципово не може задати запитання російською, і ця тема не важлива з точки зору мети — отримати допомогу). Тому підлаштовуватися має той, хто хоче отримати допомогу, а не той, хто може її надати. Коли на фотофорумі «у Афанаса» один учасник писав цікаві для мене речі «олбанською» — підлаштовувався я. Але відповідав російською :-)
• Вот и ещё один из ответов на обсуждавшийся какое-то время назад вопрос — нужен ли аналогичный форум, но «ближе к Киеву». По крайней мере на таком форуме украинский был бы в ходу и такие проблемы не возникали бы. Кому удобнее на украинском писать — писали бы на украинском, кому на русском — на русском. Все (ну большинство, кро ме «принципиальных» с обеих сторон) друг друга понимали бы. Впрочем, такие форумы вроде и есть, но их надо сначала найти :-)